Skär kött och späck i bitar som inte är större än att de går ned i köttkvarnen. Lägg i fysen i ca 2 timmar.
Lägg fjälster i blöt och spola sedan igenom dem med vatten.
Hacka löken fint och stek den långsamt i lite smör.
Kör isbitarna till snö i matberedaren eller i en mixer, lägg tillbaka i frysen.
Mal kött, späck och lök en första gång genom kvarnens finaste hålskiva och blanda ordentligt med saltet.
Blanda ned issnön i smeten och mal alltihop än en gång genom finaste hålskivan.
Bland smeten i degblandaren i 5-7 minuter. Tillsätt under tiden alla kryddorna.
Här kan du provsteka lite av korvsmeten för att smaka av kryddningen.
Montera korvhornet och trä på fjälster, fyll fjälstren med korvsmet.
Nyp av fjälstret och snurra prinskorvar 3 och 3. Låt dem hänga i rumstemperatur tills de är torra på ytan t ex på en tvättställning.
Varmrökt korvarna i ca 80 grader i 1-2 timmar eller tills de har en innertemperatur på 68 grader.
Korvarna kan också sjudas i 75 graders vatten i ca 15 minuter och därefter kylas ned snabbt i isvatten.