Koka upp vatten och socker till en sockerlag, ställ åt sidan.
Skala och riv ingefäran fint och blanda med sockerlagen, låt stå och dra medan du gör pannacottan.
Koka upp grädden, ta bort från värmen och lägg i gelatinbladen, se till att de smält innan du rör ned florsockret och rör om så att det blir en jämn och fin smet.
Tvätta limefrukterna, riv skal och pressa juice från limefrukterna. Blanda ned skal, lime- och citronjuice i gräddsmeten.
Häll upp i glas eller skålar och ställ i kylen minst 2 timmar att stelna.
Skala och hacka färsk mango eller tina den frysta och dela den i mindre bitar.
Sila bort ingefäran från sockerlagen, spara ingefäran om du behöver smaksätta mer innan servering. Häll sockerlagen över mangobitarna och låt stå kallt.
Vid servering; sila bort sockerlagen från mangon och smaksätt eventuellt med lite av den rivna ingefäran. Blanda mangon med passionsfruktskött och skeda upp på pannacottan.